Search

căutare personalizată

miercuri, 22 aprilie 2009

Internet nelimitat pentru mobil


Orange România lanseaza Internet Mobil Complet, primul abonament de pe piata care ofera utilizatorilor acces nelimitat la internet atât pe computer cât si pe telefonul mobil. 
Internet Mobil Complet costa 12 euro (+TVA) si ofera acces nelimitat la internet pe doua cartele SIM: una utilizata cu abonamentul de voce ce permite si conectarea la internet de pe telefonul mobil si o cartela dedicata pentru internet, pentru acces de pe un computer desktop sau laptop. 
Abonamentul include trafic de date de 2 GB pentru navigare la viteze 3G+ de pâna la 3,6 Mbps, urmând ca traficul suplimentar sa se realizeze la o viteza de pana la 128 kbps, fara a fi tarifat. Traficul de 2 GB este împartit între cele doua cartele astfel: 1,5 GB pe cartela utilizata în modemul din PC si 500 MB pe cartela utilizata în telefonul mobil.

Clientii Orange care încheie un abonament Internet Mobil Complet pe 2 ani pâna pe 30 iunie primesc de doua ori mai mult trafic inclus la viteza 3G+ în primele 6 luni. În acest fel, în perioada promotionala, traficul pe cartela utilizata cu un PC este de 3 GB în loc de 1,5 GB.

Clientii care au deja un SIM de voce si nu doresc un alt numar de telefon pot sa activeze abonamentul Internet Mobil Complet pe SIM-ul de voce deja utilizat si sa achizitioneze doar SIM-ul de date pentru computer. 

“Orange este primul operator care lanseaza un abonament care ofera clientilor internet mobil nelimitat pe computer si totodata pe telefonul mobil. Internet Mobil Complet este conceput pentru utilizatorii care au nevoie de acces la internet, atât pentru informare cât si pentru divertisment, în conditii depline de mobilitate si la un pret accesibil”, a declarat Claudiu Sociu, Data Proposition Manager Orange România. 


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu